POGODBENOVZDRŽEVANJE

Danes se vedno več srednje velikih in tudi manjših podjetij, ki nimajo lastnega IT oddelka odloča za uporabo zunanjih pogodbenih vzdrževalcev računalniškega sistema.

Podjetje PC-Doktor se ukvarja z sistemskimi integracijami, vzdrževanjem sistemov, outsourcing-om in načrtovanjem sistemov ter implementacijami programskih in strojnih rešitev za vsa poslovna okolja.

Za uspešno in stabilno poslovanje podjetja je zelo pomembno, da imate poskrbljeno za vzdrževanje računalniške opreme, da se varnostne kopije podatkov izvajajo uspešno, ter da so vsi vaši programi in podatki varni.

Uporabniki zahtevajo zmogljivost, odzivnost in dostopnost IT storitev, zato morajo IT organizacije aktivno podpirati uporabnikovo vlogo v poslovnih procesih.

Naši strokovnjaki oblikujejo rešitve glede na naravo vašega dela, specifične okoliščine in potrebe.

Izdelane rešitve so v skladu z uveljavljenimi metodologijami in so rezultat bogatih izkušenj s področij vodenja projektov, upravljanja procesov ter informacijske varnosti.

S sklenitvijo vzdrževalne pogodbe bomo za vas nadzirali delovanje programske in strojne opreme s ciljem preventivnega ukrepanja še preden pride do težav.

Z vzdrževalno pogodbo si boste pri nas zagotovili hiter odzivni čas naših strokovnjakov, ki bodo pristopili k odpravi napake. Stroški pogodbenega vzdrževanja so nižji od rednih cen vzdrževanja na klic, odzivni čas pa je zagotovljen.

    Kaj zajema vzdrževalna pogodba ?

  • - Nadzor delovanja opreme
  • - Preventivni pregledi in ukrepanje
  • - Zagotovljene varnostne kopije
  • - Neprekinjeno sodelovanje 24/7
  • - Podpora na daljavo
  • - Podpora na lokaciji
  • - Pogodbeni popust na ceno storitev

S sklenitvijo vzdrževalne pogodbe pridobite vse prednosti, ki jih imajo podjetja, ki so z nami že sklenila pogodbeno vzdrževanje.

Lahko nam zaupate. Če imate idejo za izboljšanje ali le željo po tem, nam sporočite in skupaj bomo našli novo pot.Pošlji povpraševanje

Kdo smo

PC DOKTOR
Luka Dobovičnik s.p.
Savinjska cesta 273
SI-3313 Polzela

tel.: 031 886 674
email: info@pc-doktor.si

Novice

15.04.2015 - Nov predvsem svež pristop k servisiranju računalnikov in drugih naprav na Vašem domu!


©2015 Pc-Doktor. Vse pravice pridržane.